AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü kavga yapmak

Kahve falında sözlü kavga yapmak

Kahve falında sözlü kavga yapmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sözlü kavga yapmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Kahve falında biriyle sözlü kavga etmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü kavga görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında sözlü kavga etmek rekabet edebilme gücünün artacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında sözlü tacize uğramak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sözlüden ayrılmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir