AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, ağır günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga yapmak işlerindeki bereketin kaçacağına, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında laf kavgası yapmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle kavga yapmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak hem de yeni mülkler satın alacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağiz kavgasi yapmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir