AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga savaş görmek

Kahve falında kavga savaş görmek

Kahve falında kavga savaş görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga savaş gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında savaş kavga görmek onu isyan noktasına getireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Kahve falında kavga savaş görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşırken yaralanmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atla savaşa gitmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine inanılır.

Kahve falında asker ve savaş görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir