AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve savaş görmek

Kahve falında asker ve savaş görmek

Kahve falında asker ve savaş görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisini yıpratacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında asker ve savaş gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında askerlerin savaştığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve savaş görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta asker görmek çocuk sahibi olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker olmak kırılan kalbin onarılacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker savaş görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Kahve falında askerde savaştığını görmek dertlerinin artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir