AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş çanak görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak çanak satın almak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uydu çanağı görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak çanak görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak çanak almak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir