AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş kavga görmek

Kahve falında savaş kavga görmek

Kahve falında savaş kavga görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında savaş kavga gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında savaş kavga görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga savaş görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristle savaştığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşı kazandığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında savaşı izlemek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaştan korkmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işarettir.

Kahve falında savaşın arasında kalmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir