AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç savaşı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında savaşta esir olmak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında savaş haberi almak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde savaş görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta galip gelmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş kazandığını görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir