AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşırken yaralanmak

Kahve falında savaşırken yaralanmak

Kahve falında savaşırken yaralanmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşırken yaralanmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında savaşırken yaralanmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta yaralanmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında savaşta yaralandığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Kahve falında yastık savaşı görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Kahve falında savaşa görmek kafasının sakinleşeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında savaşı kazandığını görmek hayırlı kapıların açılacağına, hayatını yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç savaş görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında savaş yönetmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir