AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip bıçaklanmak

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak acılarını dindireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, farklı kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında kavga edip kazanmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip öldürmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga edip kaçmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir