AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ömrünün de uzun olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kavga edip ayrılmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geleceğinin parlak olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip barışmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kavga edip öldürmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir