AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip kazanmak

Kahve falında kavga edip kazanmak

Kahve falında kavga edip kazanmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, dertlerine derman arayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kavga edip kazanmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kavga edip kazanmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip kan görmek küskünlük yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga edip küsmek günlerini hastanede geçireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip yaralanmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kavga edip ölmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga edip tekrar barışmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir