AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip öldürmek

Kahve falında kavga edip öldürmek

Kahve falında kavga edip öldürmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip öldürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Kahve falında kavga edip öldürmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ölmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip adam öldürmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga edip galip gelmek mutluluktan havalara uçulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir