AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla kavga edip barışmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla kavga edip barışmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kavga edip barışmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip tekrar barışmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kavga edip barışmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip sonra barışmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip barışmak çok büyük çaba sarfedeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir