AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip kaçmak

Kahve falında kavga edip kaçmak

Kahve falında kavga edip kaçmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kavga edip kaçmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında kavga edip kaçmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında kavga edip öldürmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga edip saç yolmak kazancın sürekli artacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga edip barıştığını görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ayrılmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında kavga edip küfür etmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, keyfinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında kavga edip sonra barışmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir