AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak çok mutlu ve huzurlu olacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip ağlamak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, işinden ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında kavga edip sonra barışmak en zor zamanda yalnız kalacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip kan görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işarettir.

Kahve falında kavga edip galip gelmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir