AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir çanta aldığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, zorlukların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir