AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çanta aldığını gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çanta aldığını görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet eder.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir