AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çanta aldığını görmek

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çanta aldığını gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi çanta aldığını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek çok üzüleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir çanta aldığını görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir