AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden çanta aldığını görmek

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yeni mallara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinden çanta aldığını gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çanta aldığını görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, helal rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek anlaşmalardan cayılacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir çanta aldığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir