AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, tecrübelerini aktaracağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çanta aldığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yeşil çanta aldığını görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek maddi zararını karşılayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çanta hediye aldığını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çanta aldığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çanta aldığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında yeni çanta aldığını görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantası aldığını görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının çanta aldığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir