AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda bozuk para görmek

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, insanlara küsüleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, azap çektiğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanozda bozuk para gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda çay görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz kapağı görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kavanoz görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında turşu kavanozu görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz açmak kazalardan ve belalardan korunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir