AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda bebek görmek

Kahve falında kavanozda bebek görmek

Kahve falında kavanozda bebek görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kavanozda bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında kavanozda bebek görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında kavanoz bal görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında bal kavanozu görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kavanozdan bal yemek zor günlerin yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek işlerine yeni işler katacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında salça kavanozu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu kavanozu görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir