AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda böcek görmek

Kahve falında kavanozda böcek görmek

Kahve falında kavanozda böcek görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sorunların atlatılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda böcek gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda böcek görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal kavanozu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda balık görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kavanozda şeker görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir