AnaSayfa / Genel / Kahve falında salça kavanozu görmek

Kahve falında salça kavanozu görmek

Kahve falında salça kavanozu görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının da son bulacağına, kazancın daha da arttırılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yepyeni biri haline geleceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Kahve falında salça kavanozu gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında kavanozda salça görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında salça kavanozu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalık kırmızı biber temizlemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Kahve falında salça karıştırmak makamının tehlikeye gireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalı köfte görmek kazanç ve kar getireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında domatesten salça yapmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında salça istemek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında salçalı yemek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir