AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazoz kapağı açmak

Kahve falında gazoz kapağı açmak

Kahve falında gazoz kapağı açmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gazoz kapağı açmak gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında gazoz kapağı açmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gazoz kapağı toplamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Kahve falında gazoz açmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında gazoz içmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında gazoz içtiğini görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gazoz açacağı görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazoz görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çözüm yolları bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gazoz görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir