AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaval kemiği görmek

Kahve falında kaval kemiği görmek

Kahve falında kaval kemiği görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Kahve falında kaval kemiği gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmenize neden olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında kaval kemiği görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaval görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaval çalmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kaval çalan görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında kemikleri kırılmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek ileriye gideceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir