AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaval kemiği görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaval çalmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında kaval çalan görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kaval görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemikleri kırılmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemik kırılması görmek zararların günden güne artacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir