AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaval çalmak

Kahve falında kaval çalmak

Kahve falında kaval çalmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaval çalmak gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında kaval çalmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işarettir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında kaval görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaval kemiği görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kaval çalan görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında camiden para çalmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak daha zengin hale geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir