AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaval çalan görmek

Kahve falında kaval çalan görmek

Kahve falında kaval çalan görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatını yoluna sokacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, söylediklerinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kaval çalan gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında kaval çalan görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kaval görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek başarıya ve zafere doymayacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaval kemiği görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında kaval çalmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında piyano çalan görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalan telefonu açmamak düşmanların çok üzüleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davul çalan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir