AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır yavrusu görmek

Kahve falında katır yavrusu görmek

Kahve falında katır yavrusu görmek hanenizde bolluk olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında katır yavrusu gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında katır yavrusu görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında katıra bindiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işarettir.

Kahve falında katır binmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında katır sürüsü görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında katır tırnağı görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında siyah katır görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Kahve falında at ve katır görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir