AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır görmek

Kahve falında katır görmek

Kahve falında katır görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Kahve falında katır gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Kahve falında katır sürüsü görmek hakkı olanlara kavuşacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at ve katır görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine inanılır.

Kahve falında eşek ve katır görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında at eşek katır görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında katır binmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katır görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katır yavrusu görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Kahve falında katır eti görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir