AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır eti yemek

Kahve falında katır eti yemek

Kahve falında katır eti yemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katır eti yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında katır eti yemek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sözünde duracağına işarettir.

Kahve falında katır eti görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve katır görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, kişinin bundan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında katır binmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında katır görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katıra bindiğini görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında at ve katır görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir