AnaSayfa / Genel / Kahve falında katır kovalamak

Kahve falında katır kovalamak

Kahve falında katır kovalamak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katır kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında katır kovalamak maddi sorumluluklarının artacağına, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at eşek katır görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz katır görmek çevre değiştireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katır binmek parasının ve malının artacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katır görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret eder.

Kahve falında katır yavrusu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katır tırnağı görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir