AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin koluna girmek

Kahve falında annenin koluna girmek

Kahve falında annenin koluna girmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Kahve falında annenin koluna girmek gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında ölmüş annenin koluna girmek memur ise terfi edeceğine, yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin koluna girmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında erkek koluna girmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin koluna girmek zenginliğe sahip olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin koluna girmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek daha bir sevileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın koluna girmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin koluna girmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir