AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın koluna girmek

Kahve falında bir adamın koluna girmek

Kahve falında bir adamın koluna girmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mutluluğu yakalayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında bir adamın koluna girmek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Kahve falında adamın koluna girmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın koluna girmek hayatın temposunun yükseleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın koluna girmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin koluna girmek hayır işleri ile uğraşılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronun koluna girmek kendisine fazlaca kar getireceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Kahve falında eşinin koluna girmek emeklerinin heba olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin koluna girmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir