AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kola girmek

Kahve falında kol kola girmek

Kahve falında kol kola girmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin başarılarının artacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aylık gelirinin artacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol kola girmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kol kola girmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında erkekle kol kola girmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle kol kola girmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek idealist kimse olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir