AnaSayfa / Genel / Kahve falında kat kat kazak giymek

Kahve falında kat kat kazak giymek

Kahve falında kat kat kazak giymek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kat kat kazak giymek gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kat kat kazak giymek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, rahat rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kat kat elbise giymek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kat kat çorap giymek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kat çorap giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kat kat kıyafet giymek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Kahve falında dar kazak giymek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kazak giymek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters kazak giymek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir