AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kazak giymek

Kahve falında yeşil kazak giymek

Kahve falında yeşil kazak giymek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kazak giymek gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kazak giydiğini görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil kazak giydiğini görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kazak giymek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kazak giydirmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin beyaz kazak giydiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında örgü kazak giymek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz kazak giymek saygın biri haline geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir