AnaSayfa / Genel / Kahve falında kat kat kıyafet giymek

Kahve falında kat kat kıyafet giymek

Kahve falında kat kat kıyafet giymek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Kahve falında kat kat kıyafet giymek haksızlıklara uğranılacağına, içebileceğine işarettir.

Kahve falında katlanmış kıyafetler görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat kıyafet çıkarmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında katlanmış kıyafet görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulur.

Kahve falında katlı kıyafetler görmek işlerin ters gideceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kat kat çorap giymek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kat kat kazak giymek korkularının üzerine gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında iki kat çorap giymek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir