AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşsız olduğunu görmek

Kahve falında kaşsız olduğunu görmek

Kahve falında kaşsız olduğunu görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında kaşsız olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kendi kaşını aldığını görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaş kirpik görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kaşı yarılmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları kazımak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları alınmış görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarını çatmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kaş alınması görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir