AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı yarılmak

Kahve falında kaşı yarılmak

Kahve falında kaşı yarılmak aileye büyük bir ev alınacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni hobiler edinileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında kaşı yarılmak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında kaşı yarılmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, sayılacağına delalettir.

Kahve falında kaşının yarısının olmadığını görmek anne baba duası alınacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kaş yarılması görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek cebinin para göreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yarı insan yarı keçi görmek yiyip içeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli yarılmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalettir.

Kahve falında kendi kafasının yarıldığını görmek küslerin barışacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa yarılmak huzur içinde yatacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir