AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş alınması görmek

Kahve falında kaş alınması görmek

Kahve falında kaş alınması görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş alınması gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş alınmasını görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında kaş alınmış görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının alınmış olduğunu görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında kaşı alınmış görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Kahve falında kaşını alınmış görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında kaşları alınmış görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alınmış kaş görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir