AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını çatmak

Kahve falında kaşlarını çatmak

Kahve falında kaşlarını çatmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarını çatmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında kaşlarını çatmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaşları çatmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek elinin bollaşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Kahve falında kaşları düzeltmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşının alındığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Kahve falında kaşları uzamış görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında kaş almak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir