AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının birleştiğini görmek

Kahve falında kaşlarının birleştiğini görmek

Kahve falında kaşlarının birleştiğini görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının birleştiğini gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında güzel kaş görmek büyüleyeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş kestirmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kaş görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kaş almak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş kesmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalettir.

Kahve falında kaş düzeltmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir