AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kaşındığını görmek

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, isteklerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kaşındığını gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında kaşın azaldığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında kaşlarını yolmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kalın kaş görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın dökülmesi görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında el kaşınması görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları birleşik görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını kaşıtmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında kaşını almak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir