AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaş görmek

Kahve falında siyah kaş görmek

Kahve falında siyah kaş görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kaş gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hatalı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah kaş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kaş olmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cımbızla kaş almak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birinin kaş almak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşını kesmek varlık içinde yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kaşın çıktığını görmek verimin her geçen gün artacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir