AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını aldırdığını görmek

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Kahve falında kaşını aldırdığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında kaşları aldırmak herkesin yardımına koşacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kaş aldırdığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, duygularını açığa vuracağına delalet eder.

Kahve falında kaş aldırmak istemek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında iple kaş aldırmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir