AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kestirmek

Kahve falında kaş kestirmek

Kahve falında kaş kestirmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kafasını toparlayamayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş kestirmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Kahve falında kaşlarını kestiğini görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş kestirmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında kaşını kestiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kaş görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kaşların ağardığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşının çıktığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları dökülmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Kahve falında kaşın ortasını almak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir