AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple kaş almak

Kahve falında iple kaş almak

Kahve falında iple kaş almak kendisini iyi hissetmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında iple kaş almak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında iple kaş almak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple kaş aldırmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında güzel kaş görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş kirpik görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek ticaretinin de bozulmayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir