AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kaş görmek

Kahve falında bozuk kaş görmek

Kahve falında bozuk kaş görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, saadete ereceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk kaş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek kazancın katbekat arttırılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk kaş görmek rahatının yerine geleceğine, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kaş incelmesi görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşın olmadığını görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları ince görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının kalınlaştığını görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Kahve falında kaşın çıktığını görmek kazançta zarar edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir